Bekijk het fotoalbum van groep 3/4
Sinterklaasknutselmiddag.
Vrijdagmiddag werden alle leerlingen van de school verdeeld in kleine groepjes, om met elkaar een kamer te maken voor de boot van Sint. Zo werden er een pakjeskamer, een bakkerij, een muziekkamer en relaxkamer voor de Hoofdpiet gemaakt. In groep 3/4 konden de kinderen restjes papier en stiften gebruiken. Er werd hard gewerkt. Kinderen van groep 7 en 8 hielpen mee met nadenken en aansturen. Na afloop vertelden de kinderen van groep 3/4 aan elkaar wat ze hadden gemaakt in de diverse groepen. We sloten de dag af met het benoemen van positieve punten van de vrijdag. Een aantal punten die voorbij kwamen: de theaterles, de knutselmiddag die zo gezellig was verlopen en het deelnemen van de groep aan het gesprek na afloop van het knutselen.